Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
карпати-иссм FC Rivne
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Klungelig pakt Stepanenko de bal. Stepanenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Atelkyn de bal. Boryachinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryachinskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати-иссм - FC Rivne 0:1

13e minuut.
Antonov heeft problemen om de bal te vangen. Homchenovskyy verovert de bal door een tackle van achteren. Homchenovskyy probeert naar een medespeler te passen. Boryachinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Boryachinskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Golovin rent richting de bal. Bondarev onderschept slim de pass. Bondarev speelt de bal door. Simonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Toran geeft de bal voor. Inworp. Golovin met een snelle inworp. Poklonskiy heeft problemen om de bal te vangen. Poklonskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
карпати-иссм - FC Rivne 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати-иссм 56%, FC Rivne 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
карпати-иссм - FC Rivne 1:1

52e minuut.
Ryabtsev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezerskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Homchenovskyy rent richting de bal. Homchenovskyy geeft een lange en hoge pass. Oleynik bokst de bal weg.

57e minuut.
Stepanenko passt de bal in één keer door. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklonskiy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poklonskiy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Bondarev is nu in balbezit. Bondarev speelt de bal door. Stepanenko probeert de bal met de borst te controleren. Simonov verovert de bal door een tackle van achteren. Simonov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cheberyachko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edmar rent richting de bal. Homchenovskyy speelt de bal door. Simonov rent richting de bal. Simonov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати-иссм 56%, FC Rivne 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
карпати-иссм - FC Rivne 1:1