Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
барса ФК Харківські Лев
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zavorotnyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovbush verovert de bal door een tackle van achteren. Dovbush geeft een hoge lob. Patyak is nu in balbezit. Patyak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Puzach met de inworp. Pyatenko met een sublieme pass. Patyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyak haalt uit met een fantastische trap. Kosilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
барса - ФК Харківські Лев 1:0

17e minuut.
Belik rent richting de bal. Gorozhankin verovert de bal door een tackle van achteren. Gorozhankin geeft de bal voor. Maksimyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimyuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gashin geeft de bal voor. Inworp. Poliyanchuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zavorotnyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavorotnyuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fomin trapt de bal weg van het doel. Mazurenko kopt de bal weg. Budko heeft problemen om de bal te vangen. Zavorotnyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavorotnyuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Dovbush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budko bereikt de bal nog maar net als eerste. Budko passt de bal in één keer door. Patyak rent richting de bal. Patyak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mazurenko probeert naar een medespeler te passen. Pyatenko rent richting de bal. Pyatenko probeert naar een medespeler te passen. Patyak heeft problemen om de bal te vangen. Patyak haalt uit met een fantastische trap. Kosilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolesnikov kopt de bal weg. Puzach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhanoshin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mekhanoshin krijgt een gele kaart. Puzach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puzach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Patyak springt en kopt de bal. Mazurenko heeft problemen om de bal te vangen. Kosilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: барса 38%, ФК Харківські Лев 62%.
барса - ФК Харківські Лев 1:0

56e minuut.
Dovbush met een snelle inworp. Daar is Budko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavorotnyuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zavorotnyuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Budko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Budko kan niet meer verder spelen. Gamaliy komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pyatenko passt de bal met de wreef. Gataulin rent richting de bal. Gataulin passt de bal met de wreef. Patyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kosilov met een harde bal richting middenveld. Dovbush speelt de bal door. Kolesnikov rent richting de bal. Patyak onderschept slim de pass. Patyak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
барса - ФК Харківські Лев 2:0

87e minuut.
Husin passt de bal zonder na te denken. Patyak rent richting de bal. Pyatenko rent richting de bal. Pyatenko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kolesnikov de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: барса 49%, ФК Харківські Лев 51%.
барса - ФК Харківські Лев 2:0