Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan AC 1899 FK Znamynka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Mishenkivskiy is nu in balbezit. Simashko onderschept slim de pass. Simashko passt de bal met de wreef. Zubchenko rent richting de bal. Zubchenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ivanskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Man`ko rent richting de bal. Mishenkivskiy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mishenkivskiy naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 1899 54%, FK Znamynka 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milan AC 1899 - FK Znamynka 0:0

47e minuut.
Zubchenko probeert naar een medespeler te passen. Oblyashevskiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Simashko onderschept slim de pass. Simashko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 1899 - FK Znamynka 1:0

68e minuut.
Kostyukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kostyukov met een sublieme pass. Smolovik probeert naar een medespeler te passen. Ablyametov is nu in balbezit. Ablyametov haalt uit met een fantastische trap. Altman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 1899 53%, FK Znamynka 47%.
Milan AC 1899 - FK Znamynka 1:0