Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M4dr1d FC Real Arraijan FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Aparicio Ostia speelt de bal door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa rent richting de bal. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña onderschept slim de pass. Moreno begaat een overtreding. Moreno krijgt een gele kaart. Ureña raakt geblesseerd tijdens het duel. Aparicio Ostia wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Orlaineta de bal. Orlaineta geeft de bal voor. Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Hoyos is nu in balbezit. De Hoyos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
M4dr1d FC - Real Arraijan FC 0:1

34e minuut.
Carrion verovert de bal door een tackle van achteren. Carrion speelt de bal door. Klungelig pakt Trejos de bal. Muñoz rent richting de bal. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Muñoz de bal. Leslie probeert naar een medespeler te passen. Alba rent richting de bal. Picado verovert de bal door een tackle van achteren. Picado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M4dr1d FC 54%, Real Arraijan FC 46%.
M4dr1d FC - Real Arraijan FC 0:1

53e minuut.
Inworp. Govan met de inworp. Aparicio Ostia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio Ostia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M4dr1d FC - Real Arraijan FC 1:1

54e minuut.
Picado passt de bal in één keer door. Diez Ríos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trejos. Trejos krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Aparicio Ostia is nu in balbezit. Ureña rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Correa. Correa krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Carrion probeert naar een medespeler te passen. Govan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Correa zijn tegenspeler op de grond. Correa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Leslie geeft de bal voor. Rivera kopt de bal weg. Klungelig pakt Orlaineta de bal. Orlaineta geeft de bal voor. Castañeda kopt de bal weg. Valentine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M4dr1d FC - Real Arraijan FC 1:2

78e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta passt de bal zonder na te denken. De Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Hoyos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M4dr1d FC 55%, Real Arraijan FC 45%.
M4dr1d FC - Real Arraijan FC 1:2