Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Arraijan FC M4dr1d FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Araúz probeert naar een medespeler te passen. Govan bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa geeft de bal voor. Govan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal passt de bal met de wreef. Ureña is nu in balbezit. Ureña draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moreno de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Govan is nu in balbezit. Govan geeft een hoge lob. Berrocal probeert de bal aan de voet te houden. Aparicio Ostia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio Ostia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan FC - M4dr1d FC 0:1

20e minuut.
Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Hoyos rent richting de bal. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio Ostia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio Ostia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cumbrera trapt de bal weg. De Hoyos controleert de bal met de borst. Zagal speelt de bal door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa geeft een lange en hoge pass. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. De Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Hoyos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Picado verovert de bal door een tackle van achteren. Picado probeert naar een medespeler te passen. De Hoyos is nu in balbezit. Picado is nu in balbezit. Picado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan FC 59%, M4dr1d FC 41%.
Real Arraijan FC - M4dr1d FC 0:1

51e minuut.
Correa geeft een lange en hoge pass. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado maakt een afschuwelijke overtreding. Picado is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Cumbrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumbrera geeft een lange en hoge pass. Salgado kopt de bal weg. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diez Ríos neemt de hoekschop. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz draait met de bal, schiet en ... Valentine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Arraijan FC - M4dr1d FC 1:1

77e minuut.
Valentine met een harde bal richting middenveld. Araúz kopt de bal weg. De Hoyos rent richting de bal. De Hoyos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan FC - M4dr1d FC 2:1

78e minuut.
Klungelig pakt Aparicio Ostia de bal. De Hoyos rent richting de bal. Aparicio Ostia rent richting de bal. De Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. De Hoyos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan FC 55%, M4dr1d FC 45%.
Real Arraijan FC - M4dr1d FC 2:1