Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juilo mutimillonario
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco haalt uit met een fantastische trap. Aldrete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juilo - mutimillonario 1:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Araúz de bal onder controle te krijgen. McFalcón is nu in balbezit. Turcios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turcios krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 50%, mutimillonario 50%.
juilo - mutimillonario 1:0

49e minuut.
Aub bereikt de bal nog maar net als eerste. Aub met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft de bal voor. Klungelig pakt Thompson de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McFalcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araúz rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juilo - mutimillonario 1:1

68e minuut.
Hurane is nu in balbezit. Almazán onderschept slim de pass. Almazán speelt de bal door. Klungelig pakt Garrido de bal. Vega speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Saldaña heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juilo - mutimillonario 1:2

75e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson onderschept slim de pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco is nu in balbezit. Polanco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 42%, mutimillonario 58%.
juilo - mutimillonario 1:2