Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pichilingos vegafc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
León rent richting de bal. Mendieta onderschept slim de pass. Cabrera is nu in balbezit. Bernal onderschept slim de pass. Bernal probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Hurtado passt de bal in één keer door. Melgar rent richting de bal. Mong onderschept slim de pass. Mong haalt uit met een fantastische trap. Marmolejo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pichilingos - vegafc 0:1

10e minuut.
Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal rent richting de bal. Cabrera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cabrera krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter geeft een lange en hoge pass. Mong rent richting de bal. Mong schiet op doel. Goodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pichilingos 52%, vegafc 48%.
pichilingos - vegafc 0:1

55e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. León is nu in balbezit. Ledezma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. León raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. León kan niet meer verder spelen. Gordón komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Fernández Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Rivera rent richting de bal. Ledezma begaat een overtreding. Ledezma krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rivera raakt geblesseerd tijdens het duel. Rivera met een snel genomen vrije trap. Marmolejo kan de bal niet met de borst controleren. Mong is nu in balbezit. Mong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pichilingos - vegafc 0:2

74e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Bernal geeft de bal voor. Cañate speelt de bal door. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtado draait met de bal, schiet en ... Goodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pichilingos 62%, vegafc 38%.
pichilingos - vegafc 0:2