Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juilo Real Arraijan FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De Hoyos passt de bal met de wreef. Vega is nu in balbezit. Muñoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Almazán geeft de bal voor. Polanco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuentes. Fuentes krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Diez Ríos probeert naar een medespeler te passen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 58%, Real Arraijan FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juilo - Real Arraijan FC 0:0

70e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega onderschept slim de pass. Correa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aub zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paredes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Fuentes maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fuentes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fuentes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 49%, Real Arraijan FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juilo - Real Arraijan FC 0:0