Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALBERTOS pichilingos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal met de wreef. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALBERTOS - pichilingos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBERTOS 58%, pichilingos 42%.
ALBERTOS - pichilingos 0:1

65e minuut.
Klungelig pakt Arroyo de bal. Ledezma rent richting de bal. Met opzet legt Foster zijn tegenspeler op de grond. Foster krijgt een gele kaart. Ledezma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lorenzo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledezma. Singh moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Singh kan niet meer verder spelen. Perigault komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBERTOS 47%, pichilingos 53%.
ALBERTOS - pichilingos 0:1