Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pichilingos ALBERTOS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Saldaña speelt de bal door. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta passt de bal met de wreef. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera schiet op doel. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pichilingos - ALBERTOS 1:0

18e minuut.
Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño geeft een hoge lob. Tejada heeft problemen om de bal te vangen. Cubillas is nu in balbezit. Cubillas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pichilingos 46%, ALBERTOS 54%.
pichilingos - ALBERTOS 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Saldaña de bal. Jayo begaat een overtreding. Saldaña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melgar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flores kopt de bal weg. Singh is nu in balbezit. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Thompson bokst de bal weg.

69e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo speelt de bal door. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Thompson met een harde bal richting middenveld. Jayo rent richting de bal. Jayo met een sublieme pass. Cubillas is nu in balbezit. Cubillas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Saldaña rent richting de bal. Cubillas onderschept slim de pass. Saldaña is nu in balbezit. Cubillas onderschept slim de pass. Cubillas draait met de bal, schiet en ... Goodin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pichilingos 46%, ALBERTOS 54%.
pichilingos - ALBERTOS 1:0