Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANNDIE KHAANA vegafc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado passt de bal met de wreef. Bernal met een sublieme pass. Mong is nu in balbezit. Mong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Osorio met de inworp. Hurtado is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Guevara ... Strafschop! Hurtado raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hurtado neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Cargill verovert de bal door een tackle van achteren. Gordón is nu in balbezit. Diez Ríos onderschept slim de pass. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernal met een snelle inworp. Hurtado probeert naar een medespeler te passen. Mong rent richting de bal. Mong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Cargill rent richting de bal. Cargill passt de bal in één keer door. Diez Ríos rent richting de bal. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Córdoba geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubillo met de inworp. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Trejos is nu in balbezit. Cubillo begaat een overtreding. Trejos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trejos met een snel genomen vrije trap. Cargill rent richting de bal. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ... Rubín bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANNDIE KHAANA 54%, vegafc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RANNDIE KHAANA - vegafc 0:0

46e minuut.
Hurtado passt de bal zonder na te denken. Mon rent richting de bal. Gibbs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gibbs krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Córdoba trapt de bal weg van het doel. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Palacios probeert de bal aan de voet te houden. Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo met een sublieme pass. Klungelig pakt Palacios de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cubillo zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordón probeert naar een medespeler te passen. Mong is nu in balbezit. Mong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RANNDIE KHAANA - vegafc 0:1

69e minuut.
Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon passt de bal zonder na te denken. Bernal probeert de bal aan de voet te houden. Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong haalt uit met een fantastische trap. Córdoba bokst de bal weg.

83e minuut.
Mong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuñón komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Baloy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio met een snelle inworp. Hurtado rent richting de bal. Hurtado geeft de bal voor. Córdoba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuñón rent richting de bal. Tuñón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANNDIE KHAANA - vegafc 0:2

90e minuut.
Bonilla passt de bal in één keer door. Cargill met een sublieme pass. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos schiet op doel. Rubín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rubín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANNDIE KHAANA 67%, vegafc 33%.
RANNDIE KHAANA - vegafc 0:2