Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pichilingos M4dr1d FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Klungelig pakt Leslie de bal. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada geeft een lange en hoge pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pichilingos - M4dr1d FC 1:0

23e minuut.
Lorenzo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tejada de bal onder controle te krijgen. Saldaña rent richting de bal. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel. Goodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada geeft de bal voor. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Valentine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pichilingos - M4dr1d FC 2:0

41e minuut.
Leslie rent richting de bal. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma geeft een hoge lob. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pichilingos - M4dr1d FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pichilingos 58%, M4dr1d FC 42%.
pichilingos - M4dr1d FC 2:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trejos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio Ostia is nu in balbezit. Aparicio Ostia draait met de bal, schiet en ... Fernández Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pichilingos - M4dr1d FC 2:2

83e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Mendieta is nu in balbezit. Leslie verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Valentine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ledezma neemt de hoekschop. Klungelig pakt Acosta de bal. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pichilingos - M4dr1d FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pichilingos 52%, M4dr1d FC 48%.
pichilingos - M4dr1d FC 3:2