Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juilo RANNDIE KHAANA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
McFalcón is nu in balbezit. Cargill is nu in balbezit. Cargill passt de bal in één keer door. Diez Ríos rent richting de bal. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juilo - RANNDIE KHAANA 0:1

10e minuut.
Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal zonder na te denken. Rodríguez is nu in balbezit. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill haalt uit met een fantastische trap. Homerchea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Almazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Almazán passt de bal zonder na te denken. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara geeft een hoge lob. Daar is Henríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
McFalcón is nu in balbezit. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla speelt de bal door. Diez Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juilo - RANNDIE KHAANA 0:2

34e minuut.
Daar is Valdiviezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdiviezo speelt de bal door. Polanco rent richting de bal. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Córdoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 48%, RANNDIE KHAANA 52%.
juilo - RANNDIE KHAANA 0:2

50e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Vega speelt de bal door. Polanco is nu in balbezit. Polanco draait met de bal, schiet en ... Baloy probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
juilo - RANNDIE KHAANA 1:2

54e minuut.
Vega kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Palacios de bal onder controle te krijgen. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco draait met de bal, schiet en ... Córdoba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aub is nu in balbezit. Aub met een sublieme pass. Polanco is nu in balbezit. Polanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juilo - RANNDIE KHAANA 2:2

63e minuut.
Almazán onderschept slim de pass. Inworp. Valdiviezo met de inworp. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla passt de bal met de wreef. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill passt de bal zonder na te denken. Bonilla geeft de bal voor. Homerchea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juilo - RANNDIE KHAANA 2:3

82e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Aub geeft een lange en hoge pass. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. Aub heeft problemen om de bal te vangen. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill met een sublieme pass. Diez Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
juilo - RANNDIE KHAANA 2:4

88e minuut.
Araúz probeert naar een medespeler te passen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Aub schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aub krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 45%, RANNDIE KHAANA 55%.
juilo - RANNDIE KHAANA 2:4