Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vegafc mutimillonario
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Bernal rent richting de bal. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano probeert naar een medespeler te passen. Borbón rent richting de bal. Borbón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Montoya rent richting de bal. Mong verovert de bal door een tackle van achteren. Mong probeert naar een medespeler te passen. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vegafc - mutimillonario 1:0

41e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mong de bal. Mong draait met de bal, schiet en ... Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vegafc - mutimillonario 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vegafc 48%, mutimillonario 52%.
vegafc - mutimillonario 2:0

52e minuut.
Walter geeft een hoge lob. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo passt de bal in één keer door. Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Saldaña is nu in balbezit. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio met een sublieme pass. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vegafc - mutimillonario 3:0

82e minuut.
Hurane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera speelt de bal door. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Aldrete geeft een hoge lob. Inworp. Cubillo met een snelle inworp. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vegafc 51%, mutimillonario 49%.
vegafc - mutimillonario 3:0