Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Arraijan FC ALBERTOS
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Cubillas verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Bailey is nu in balbezit. Bailey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo met een sublieme pass. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Picado is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado geeft een lange en hoge pass. Fuentes met een sublieme pass. De Hoyos rent richting de bal. De Hoyos schiet op doel. Thompson bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Muñoz met de inworp. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos geeft de bal voor. Picado krijgt zijn hoofd ertegen. Quirós heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan FC - ALBERTOS 1:0

17e minuut.
Singh met een snelle inworp. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. De Hoyos is nu in balbezit. Picado rent richting de bal. Picado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Thompson trapt de bal weg. De Hoyos kopt de bal weg. Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Jayo onderschept slim de pass. Jayo probeert naar een medespeler te passen. Cubillas is nu in balbezit. Cubillas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Arraijan FC - ALBERTOS 1:1

27e minuut.
Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey onderschept slim de pass. De Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Picado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan FC - ALBERTOS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan FC 47%, ALBERTOS 53%.
Real Arraijan FC - ALBERTOS 2:1

63e minuut.
Klungelig pakt Cubillas de bal. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Picado is nu in balbezit. Picado draait met de bal, schiet en ... Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
Bailey rent richting de bal. Fuentes rent richting de bal. Bailey met een sublieme pass. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta geeft een hoge lob. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan FC 28%, ALBERTOS 72%.
Real Arraijan FC - ALBERTOS 2:1