Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juilo pichilingos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tejada met de inworp. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. McFalcón is nu in balbezit. McFalcón geeft een hoge lob. Lorenzo geeft de bal voor. Homerchea bokst de bal weg.

13e minuut.
Klungelig pakt Cerrud de bal. Cerrud geeft de bal voor. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Polanco schiet op doel. Goodin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juilo - pichilingos 1:0

25e minuut.
Ledezma speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Henríquez rent richting de bal. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fernández Gutiérrez is nu in balbezit. Fernández Gutiérrez geeft de bal voor. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
juilo - pichilingos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 51%, pichilingos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juilo - pichilingos 1:1

73e minuut.
Aub kopt de bal weg. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Mendieta is nu in balbezit. Mendieta passt de bal met de wreef. Cerrud rent richting de bal. Saldaña onderschept slim de pass. Saldaña geeft een hoge lob. Homerchea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 40%, pichilingos 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
juilo - pichilingos 1:1