Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M4dr1d FC RANNDIE KHAANA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ureña passt de bal in één keer door. Govan rent richting de bal. Govan passt de bal met de wreef. Aparicio Ostia rent richting de bal. Aparicio Ostia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Córdoba met een harde bal richting middenveld. Zagal kopt de bal weg. Ureña is nu in balbezit. Aparicio Ostia rent richting de bal. Aparicio Ostia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Córdoba trapt de bal weg. Tejeda kopt de bal weg. Ureña probeert de bal aan de voet te houden. Aparicio Ostia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio Ostia haalt uit met een fantastische trap. Córdoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
M4dr1d FC - RANNDIE KHAANA 1:0

11e minuut.
Cargill verovert de bal door een tackle van achteren. Cargill passt de bal met de wreef. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos haalt uit met een fantastische trap. Valentine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M4dr1d FC - RANNDIE KHAANA 1:1

13e minuut.
Alba rent richting de bal. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla passt de bal met de wreef. Diez Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez Ríos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M4dr1d FC - RANNDIE KHAANA 1:2

21e minuut.
Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal speelt de bal door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Tejeda de bal onder controle te krijgen. Diez Ríos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tejeda. Diez Ríos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corella wilt de vrije trap nemen. Valentine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Palacios geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Govan met een snelle inworp. Aparicio Ostia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio Ostia schiet op doel. Córdoba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cox geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gibbs met een snelle inworp. Cargill rent richting de bal. Cargill geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Diez Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ... Castañeda probeert de bal aan de voet te houden. Cargill rent richting de bal. Cargill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M4dr1d FC - RANNDIE KHAANA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M4dr1d FC 51%, RANNDIE KHAANA 49%.
M4dr1d FC - RANNDIE KHAANA 1:3

52e minuut.
Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Carrion zijn tegenspeler op de grond. Gibbs raakt geblesseerd tijdens het duel. Guevara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Zagal met een sublieme pass. Carrion is nu in balbezit. Carrion speelt de bal door. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M4dr1d FC - RANNDIE KHAANA 2:3

85e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corella is nu in balbezit. Corella probeert naar een medespeler te passen. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Aparicio Ostia probeert de bal aan de voet te houden. Diez Ríos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cox. Cox krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M4dr1d FC 40%, RANNDIE KHAANA 60%.
M4dr1d FC - RANNDIE KHAANA 2:3