Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mutimillonario RANNDIE KHAANA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Thompson geeft een hoge lob. Inworp. Gibbs met een snelle inworp. Agüero rent richting de bal. Agüero probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Daar is Solano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal zonder na te denken. Schmid rent richting de bal. Schmid schiet op doel. Córdoba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mutimillonario - RANNDIE KHAANA 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdiviezo met een snelle inworp. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Thompson passt de bal met de wreef. Cabrera rent richting de bal. Trejos begaat een overtreding. Trejos krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Saldaña met een sublieme pass. Aldrete is nu in balbezit. Diez Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ... Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Blanco met een harde bal richting middenveld. Solano kopt de bal weg. Palacios kan de bal niet met de borst controleren. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Turcios rent richting de bal. Turcios geeft een hoge lob. Trejos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Aldrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez Ríos rent richting de bal. Aldrete is nu in balbezit. Diez Ríos onderschept slim de pass. Diez Ríos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Montoya kan de bal niet met de borst controleren. Montoya geeft de bal voor. Valdiviezo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mutimillonario 52%, RANNDIE KHAANA 48%.
mutimillonario - RANNDIE KHAANA 1:0

49e minuut.
Thompson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilla met de inworp. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Blanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Thompson kan de bal niet met de borst controleren. Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla met een sublieme pass. Diez Ríos is nu in balbezit. Diez Ríos schiet op doel. Blanco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mutimillonario 55%, RANNDIE KHAANA 45%.
mutimillonario - RANNDIE KHAANA 1:0