Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juilo vegafc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Polanco rent richting de bal. Vega rent richting de bal. Polanco rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mong onderschept slim de pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mong de bal. Mong schiet op doel. Homerchea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rivera met een snelle inworp. León is nu in balbezit. León passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hurtado de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Homerchea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Mong springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Osorio geeft de bal voor. Cubillo rent richting de bal. Cubillo passt de bal zonder na te denken. Mong is nu in balbezit. Mong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Homerchea trapt de bal weg van het doel. León kopt de bal weg. Araúz probeert de bal aan de voet te houden. Mong rent richting de bal. Mong draait met de bal, schiet en ... Homerchea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Almazán geeft een lange en hoge pass. Aub kopt de bal weg. León heeft problemen om de bal te vangen. Polanco is nu in balbezit. Polanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juilo - vegafc 1:0

34e minuut.
Mong is nu in balbezit. Mong passt de bal met de wreef. Mon is nu in balbezit. Almazán is nu in balbezit. Almazán geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Zings probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Araúz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Araúz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 49%, vegafc 51%.
juilo - vegafc 1:0

55e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Rivera onderschept slim de pass. Polanco rent richting de bal. Polanco draait met de bal, schiet en ... Rubín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rubín niet meer kan verder spelen. Duarte komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Mong kopt de bal weg. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Osorio de bal. Osorio speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong verovert de bal door een tackle van achteren. Mong draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juilo 61%, vegafc 39%.
juilo - vegafc 1:0