Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΕΚΑΡΑ FC olimpiakos apsalou
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Daar is Erbağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erbağ speelt de bal door. Symeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos verovert de bal door een tackle van achteren. Ampelakos haalt uit met een fantastische trap. Stefanides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Avkıran probeert naar een medespeler te passen. Sabri Delibaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ersan krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Georgallides met een sublieme pass. Pantziaros probeert de bal met de borst te controleren. Yetkili speelt de bal door. Ampelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampelakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mavroudes bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanatos verovert de bal door een tackle van achteren. Athanatos met een sublieme pass. Ampelakos is nu in balbezit. Ampelakos draait met de bal, schiet en ... Stefanides verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚΑΡΑ FC 55%, olimpiakos apsalou 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΕΚΑΡΑ FC - olimpiakos apsalou 0:0

83e minuut.
Georgallides kopt de bal weg. Daar is Pantziaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karseras bereikt de bal nog maar net als eerste. Karseras schiet op doel. Sabri Delibaş probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Karas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nalbantoğlu de bal onder controle te krijgen. Athanatos met een sublieme pass. Karseras bereikt de bal nog maar net als eerste. Karseras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΕΚΑΡΑ FC 34%, olimpiakos apsalou 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΕΚΑΡΑ FC - olimpiakos apsalou 0:0