Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GATE 1 RULES cf gadinti
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 12.3
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Miroğlu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ersan de bal onder controle te krijgen. Karacaoglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacaoglu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GATE 1 RULES - cf gadinti 0:1

18e minuut.
Dolmacı rent richting de bal. Dolmacı geeft een hoge lob. Daar is Dolmacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodotou rent richting de bal. Theodotou geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diplarakos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Theodotou kopt de bal weg. Onbaşı heeft problemen om de bal te vangen. Aygün rent richting de bal. Onbaşı onderschept slim de pass. Onbaşı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GATE 1 RULES 41%, cf gadinti 59%.
GATE 1 RULES - cf gadinti 0:1

59e minuut.
Ayiomamitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayiomamitis passt de bal in één keer door. Daar is Diplarakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GATE 1 RULES - cf gadinti 0:2

69e minuut.
Karacaoglu probeert naar een medespeler te passen. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolmacı geeft de bal voor. Stavrinou is nu in balbezit. Stavrinou schiet op doel. Nicolaou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GATE 1 RULES - cf gadinti 1:2

76e minuut.
Karacaoglu passt de bal met de wreef. Diplarakos rent richting de bal. Erginel rent richting de bal. Polykarpou verovert de bal door een tackle van achteren. Polykarpou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Onbaşı probeert naar een medespeler te passen. Ersan rent richting de bal. Ersan passt de bal zonder na te denken. Stavrinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrinou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Theocharous rent richting de bal. Theocharous geeft een lange en hoge pass. Aygün kopt de bal weg. Polykarpou rent richting de bal. Polykarpou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GATE 1 RULES 59%, cf gadinti 41%.
GATE 1 RULES - cf gadinti 1:2