Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kotsios ΑΕΚΑΡΑ FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Chiotis rent richting de bal. Petrou verovert de bal door een tackle van achteren. Petrou passt de bal met de wreef. Sabri Delibaş rent richting de bal. Sabri Delibaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kotsios - ΑΕΚΑΡΑ FC 0:1

15e minuut.
Faiz verovert de bal door een tackle van achteren. Erbağ is nu in balbezit. Met opzet legt Faiz zijn tegenspeler op de grond. Faiz krijgt een gele kaart. Erbağ raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Erbağ kan niet meer verder spelen. Gönül komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Petrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri Delibaş rent richting de bal. Petrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri Delibaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri Delibaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Murat geeft een hoge lob. Kader is nu in balbezit. Georgallides onderschept slim de pass. Faiz rent richting de bal. Faiz draait met de bal, schiet en ... Stefanides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gökcekuş schiet op doel. Athanatos kopt de bal weg. Gönül heeft problemen om de bal te vangen. Kader is nu in balbezit. Kader haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kotsios - ΑΕΚΑΡΑ FC 1:1

31e minuut.
Chiotis rent richting de bal. Gönül rent richting de bal. Chiotis onderschept slim de pass. Faiz rent richting de bal. Faiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Klungelig pakt Georgallides de bal. Faiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz passt de bal in één keer door. Kader rent richting de bal. Kader draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Petrou speelt de bal door. Sabri Delibaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulhaoğlu begaat een overtreding. Sabri Delibaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Georgallides zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kotsios 46%, ΑΕΚΑΡΑ FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kotsios - ΑΕΚΑΡΑ FC 1:1

73e minuut.
Faiz verovert de bal door een tackle van achteren. Kader rent richting de bal. Faiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faiz haalt uit met een fantastische trap. Stefanides probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kotsios - ΑΕΚΑΡΑ FC 2:1

77e minuut.
Celalletinoğlu rent richting de bal. Kaçamak onderschept slim de pass. Kaçamak geeft de bal voor. Kader is nu in balbezit. Kader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gönül bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulhaoğlu is nu in balbezit. Gönül schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gönül krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Avkıran met de inworp. Petrou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çulhaoğlu. Çulhaoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kotsios 55%, ΑΕΚΑΡΑ FC 45%.
kotsios - ΑΕΚΑΡΑ FC 2:1