Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GATE 1 RULES cimbom
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Georgiou is nu in balbezit. Özyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Özyiğit speelt de bal door. Stavrinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrinou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Çağnan passt de bal met de wreef. Ersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouis begaat een overtreding. Kouis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Georgiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiou speelt de bal door. Serdaris is nu in balbezit. Kouis rent richting de bal. Kouis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stavrinou is nu in balbezit. Serdaris verovert de bal door een tackle van achteren. Serdaris speelt de bal door. Kouis is nu in balbezit. Kouis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nekipzade rent richting de bal. Nekipzade passt de bal in één keer door. Ayiomamitis onderschept slim de pass. Serdaris is nu in balbezit. Serdaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GATE 1 RULES 48%, cimbom 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GATE 1 RULES - cimbom 0:0

56e minuut.
Serdaris onderschept slim de pass. Stavrinou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serdaris. Serdaris krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ertekün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kouis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouis speelt de bal door. Serdaris is nu in balbezit. Serdaris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GATE 1 RULES - cimbom 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GATE 1 RULES 53%, cimbom 47%.
GATE 1 RULES - cimbom 0:1