Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sourouklis kotsios
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gürsoy speelt de bal door. Aristotelous rent richting de bal. Aristotelous passt de bal zonder na te denken. Gündüzler rent richting de bal. Gündüzler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chiotis onderschept slim de pass. Chiotis geeft een hoge lob. Kader rent richting de bal. Faiz is nu in balbezit. Faiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristotelous onderschept slim de pass. Aristotelous met een sublieme pass. Gündüzler heeft problemen om de bal te vangen. Gündüzler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kader verovert de bal door een tackle van achteren. Kader passt de bal zonder na te denken. Faiz rent richting de bal. Kader is nu in balbezit. Kader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Gürsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aristotelous is nu in balbezit. Aristotelous geeft een hoge lob. Gündüzler springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sourouklis 48%, kotsios 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sourouklis - kotsios 0:0

51e minuut.
Şerifoğlu rent richting de bal. Chiotis onderschept slim de pass. Chiotis probeert naar een medespeler te passen. Gündüzler rent richting de bal. Gündüzler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Faiz rent richting de bal. Faiz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Özçınar de bal onder controle te krijgen. Çulhaoğlu is nu in balbezit. Çulhaoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Faiz kopt de bal weg. Kurt probeert de bal met de borst te controleren. Şerifoğlu begaat een overtreding. Kurt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiotis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chiotis is nu in balbezit. Aristotelous onderschept slim de pass. Aristotelous probeert naar een medespeler te passen. Gündüzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündüzler haalt uit met een fantastische trap. Christou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Chiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerifoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Chiotis zijn tegenspeler op de grond. Chiotis krijgt een gele kaart. Şerifoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gönül zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sourouklis 41%, kotsios 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sourouklis - kotsios 0:0