Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 21:39
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Glatz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16111
Glatz GodsPeace
nova2 Tactiek Dec31
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 28.2
good Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Gjødstrup passt de bal in één keer door. Beltrame rent richting de bal. Beltrame speelt de bal door. Małaniak is nu in balbezit. Małaniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatz - GodsPeace 1:0

18e minuut.
Małaniak speelt de bal door. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru passt de bal in één keer door. Misrun rent richting de bal. Misrun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Beltrame onderschept slim de pass. Beltrame geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chudy de bal. Misrun rent richting de bal. Misrun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gjødstrup rent richting de bal. Cisak rent richting de bal. Gjødstrup verovert de bal door een tackle van achteren. Gjødstrup passt de bal in één keer door. Druciak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lulek verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek geeft een lange en hoge pass. Beltrame is nu in balbezit. Beltrame geeft een hoge lob. Misrun maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatz - GodsPeace 2:0

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abidin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatz 26%, GodsPeace 74%.
Glatz - GodsPeace 2:0

50e minuut.
Marks passt de bal met de wreef. Gjødstrup rent richting de bal. Gjødstrup met een sublieme pass. Daar is Abidin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abidin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łazar komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Druciak probeert de bal aan de voet te houden. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gjødstrup geeft de bal voor. Misrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Misrun schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glatz - GodsPeace 3:0

67e minuut.
Małaniak passt de bal zonder na te denken. Daar is Vînătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vînătoru passt de bal zonder na te denken. Misrun is nu in balbezit. Misrun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linghai komt het veld opgelopen. Jankowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatz 27%, GodsPeace 73%.
Glatz - GodsPeace 3:0