Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huracan Stormtroopers Brekum Chelsea
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Sowadah is nu in balbezit. Polo rent richting de bal. Polo speelt de bal door. Tetteh is nu in balbezit. Tetteh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Orlando verovert de bal door een tackle van achteren. Bediako rent richting de bal. Bediako geeft de bal voor. Tetteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetteh draait met de bal, schiet en ... Hammond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Samson de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huracan Stormtroopers - Brekum Chelsea 0:1

29e minuut.
Korlie passt de bal met de wreef. Bediako is nu in balbezit. Bediako passt de bal in één keer door. Tetteh is nu in balbezit. Tetteh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bortey passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asajile de bal. Korlie speelt de bal door. Tetteh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetteh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Korlie probeert naar een medespeler te passen. Polo is nu in balbezit. Polo passt de bal met de wreef. Tetteh rent richting de bal. Tetteh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan Stormtroopers 64%, Brekum Chelsea 36%.
Huracan Stormtroopers - Brekum Chelsea 0:1

46e minuut.
Massah komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Samson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Ocran de bal. Asajile rent richting de bal. Ocran begaat een overtreding. Ocran krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Massah kopt de bal weg. Siaw rent richting de bal. Siaw probeert naar een medespeler te passen. Asajile bereikt de bal nog maar net als eerste. Asajile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Korlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlie speelt de bal door. Orlando rent richting de bal. Tetteh verovert de bal door een tackle van achteren. Tetteh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ghani onderschept slim de pass. Ghani speelt de bal door. Massah is nu in balbezit. Polo onderschept slim de pass. Polo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huracan Stormtroopers 52%, Brekum Chelsea 48%.
Huracan Stormtroopers - Brekum Chelsea 0:1