Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
注册球队Daehan Minguk Korea
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Yong-Li met een snelle inworp. Gui-Doo is nu in balbezit. Hiu-Young legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gui-Doo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gui-Doo neemt zijn aanloop. Paal!

25e minuut.
Gatokme kopt de bal weg. Wang-Hyu rent richting de bal. Wang-Hyu passt de bal zonder na te denken. Cheng-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
注册球队Daehan Minguk - Korea 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 注册球队Daehan Minguk 54%, Korea 46%.
注册球队Daehan Minguk - Korea 1:0

53e minuut.
Yong-Li met een snelle inworp. Gui-Doo rent richting de bal. Hiu-Young legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gui-Doo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gui-Doo neemt zijn aanloop. Paal! Lee-Song verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kum speelt de bal door. Park-Hyuon heeft problemen om de bal te vangen. Park-Hyuon speelt de bal door. Sun-Li rent richting de bal. Sun-Li schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lo-Ling met een sublieme pass. Park-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Hyuon passt de bal in één keer door. Lee-Hon rent richting de bal. Lee-Hon schiet op doel. Kyung-Gui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Ling-Hyuong de bal. Gui-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Hyuong rent richting de bal. Gui-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Gui-Doo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kum rent richting de bal. Lo-Ling is nu in balbezit. Lo-Ling passt de bal zonder na te denken. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
注册球队Daehan Minguk - Korea 2:0

86e minuut.
Kum geeft de bal voor. Sun-Li rent richting de bal. Sun-Li schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wang-Park de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
注册球队Daehan Minguk - Korea 2:1

88e minuut.
Lo-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Hyuong geeft de bal voor. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Yong-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Li probeert naar een medespeler te passen. Wang-Song heeft problemen om de bal te vangen. Gui-Doo rent richting de bal. Gui-Doo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
注册球队Daehan Minguk - Korea 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 注册球队Daehan Minguk 52%, Korea 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
注册球队Daehan Minguk - Korea 2:2