Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olleh Chunnjojo Heeming
Sweep Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hwan-Jung rent richting de bal. Hwan-Jung geeft een lange en hoge pass. Son-Lee is nu in balbezit. Son-Lee draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Hyu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Chyu-Bum probeert naar een medespeler te passen. Daar is Son-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Son-Lee passt de bal zonder na te denken. Ote-Lee rent richting de bal. Ote-Lee schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olleh - Chunnjojo Heeming 1:0

10e minuut.
Wang-Choi speelt de bal door. Soo-Uk rent richting de bal. Soo-Uk speelt de bal door. Dae-Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kwong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Han-Li rent richting de bal. Won-Oko onderschept slim de pass. Won-Oko met een sublieme pass. Son-Lee is nu in balbezit. Son-Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Han-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Hyun passt de bal zonder na te denken. Son-Lee rent richting de bal. Son-Lee haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Ying probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dae-Kwong is nu in balbezit. Kyuong-Soo onderschept slim de pass. Kyuong-Soo geeft een hoge lob. Son-Lee rent richting de bal. Son-Lee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olleh 39%, Chunnjojo Heeming 61%.
FC Olleh - Chunnjojo Heeming 1:0

46e minuut.
Han-Li is nu in balbezit. Ote-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dae-Kwong. Dae-Kwong krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Amakate geeft de bal voor. Inworp. Chyu-Hyu met de inworp. Han-Li heeft problemen om de bal te vangen. Han-Li schiet op doel. Lee-Kwoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dae-Kwong is nu in balbezit. Dae-Kwong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Olleh - Chunnjojo Heeming 1:1

74e minuut.
Chyu-Hyu passt de bal zonder na te denken. Lo-Lin rent richting de bal. Son-Lee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Son-Lee krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Dae-Kwong passt de bal zonder na te denken. Kwon-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chyu-Hyu. Chyu-Hyu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olleh 52%, Chunnjojo Heeming 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Olleh - Chunnjojo Heeming 1:1