Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
注册球队Daehan Minguk Buchoonwon Mingek
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Wang-Park geeft de bal voor. Wang-Kwoo kopt de bal weg. Kun-Lee is nu in balbezit. Cheng-Sin onderschept slim de pass. Cheng-Sin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kyuong-Li kopt de bal weg. Wang-Kwoo rent richting de bal. Wang-Kwoo passt de bal in één keer door. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin haalt uit met een fantastische trap. Lo-Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 注册球队Daehan Minguk 43%, Buchoonwon Mingek 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
注册球队Daehan Minguk - Buchoonwon Mingek 0:0

51e minuut.
Wang-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwoo schiet op doel. Wang-Hyuong kopt de bal weg. Wang-Kwoo rent richting de bal. Wang-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. Lo-Young bokst de bal weg. Cheng-Sin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
注册球队Daehan Minguk - Buchoonwon Mingek 1:0

54e minuut.
Wang-Yang geeft een hoge lob. Yong-Lee met een sublieme pass. Wang-Park heeft problemen om de bal te vangen. Sung-Jae is nu in balbezit. Sung-Jae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
注册球队Daehan Minguk - Buchoonwon Mingek 1:1

57e minuut.
Lee-Hon verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Hon passt de bal met de wreef. Kyuong-Li geeft de bal voor. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
注册球队Daehan Minguk - Buchoonwon Mingek 2:1

58e minuut.
Sung-Jae speelt de bal door. Wang-Yang is nu in balbezit. Kyuong-Li schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kyuong-Li naar de kleedkamers voor een vroege douche. Wang-Yang roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wang-Yang kan niet meer verder spelen. Chan-Kwoo komt het veld opgelopen. Wang-Hyu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lee-Song probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Han-Bum is nu in balbezit. Yong-Lee onderschept slim de pass. Yong-Lee met een sublieme pass. Chan-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Kwoo schiet op doel. Lee-Song bokst de bal weg.

72e minuut.
Lo-Young met een harde bal richting middenveld. Sung-Jae bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Jae passt de bal met de wreef. Chan-Kwoo is nu in balbezit. Chan-Kwoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
注册球队Daehan Minguk - Buchoonwon Mingek 2:2

83e minuut.
Wang-Kwoo onderschept slim de pass. Wang-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Cheng-Sin is nu in balbezit. Cheng-Sin draait met de bal, schiet en ... Lo-Young probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
注册球队Daehan Minguk - Buchoonwon Mingek 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 注册球队Daehan Minguk 43%, Buchoonwon Mingek 57%.
注册球队Daehan Minguk - Buchoonwon Mingek 3:2