Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunnjojo Heeming Gyegye Kwoochu
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 13.4
slecht Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Yang-Sin kopt de bal weg. Han-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kwong is nu in balbezit. Dae-Kwong haalt uit met een fantastische trap. Soo-Tae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunnjojo Heeming - Gyegye Kwoochu 1:0

21e minuut.
Yang-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Dae-Kwong rent richting de bal. Yang-Sin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yang-Sin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gui-Hyun onderschept slim de pass. Gui-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Dae-Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Kwong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunnjojo Heeming - Gyegye Kwoochu 2:0

31e minuut.
Kyung-Gui geeft de bal voor. Inworp. Soo-Uk met de inworp. Han-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Li geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kwoon-Song kopt de bal weg. Dae-Kwong heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Nan is nu in balbezit. Dae-Kwong verovert de bal door een tackle van achteren. Dae-Kwong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kwoon-Song is nu in balbezit. Kwoon-Song met een sublieme pass. Kyu-Son rent richting de bal. Han-Li onderschept slim de pass. Han-Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunnjojo Heeming 35%, Gyegye Kwoochu 65%.
Chunnjojo Heeming - Gyegye Kwoochu 2:0

47e minuut.
Hwan-Ying geeft de bal voor. Inworp. Gui-Doo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Han-Li rent richting de bal. Yang-Nan is nu in balbezit. Han-Li onderschept slim de pass. Han-Li draait met de bal, schiet en ... Kyu-Kyung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunnjojo Heeming - Gyegye Kwoochu 3:0

53e minuut.
Dae-Kwong is nu in balbezit. Yang-Nan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dae-Kwong raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwoon-Song zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chyu-Hyu is nu in balbezit. Chyu-Hyu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunnjojo Heeming - Gyegye Kwoochu 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunnjojo Heeming 33%, Gyegye Kwoochu 67%.
Chunnjojo Heeming - Gyegye Kwoochu 4:0