Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyegye Kwoochu Chunnjojo Heeming
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Hwan-Ying is nu in balbezit. Kwoon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Son rent richting de bal. Han-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyegye Kwoochu - Chunnjojo Heeming 0:1

12e minuut.
Lo-Chan passt de bal in één keer door. Chuyen rent richting de bal. Yang-Sin is nu in balbezit. Chuyen rent richting de bal. Chuyen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kwoon-Hyu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Lo-Lin de bal. Kyu-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuyen is nu in balbezit. Chuyen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kyu-Kyung trapt de bal weg van het doel. Kwoon-Song kopt de bal weg. Daar is Yang-Nan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dae-Kwong rent richting de bal. Dae-Kwong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chuyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Hyu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyegye Kwoochu - Chunnjojo Heeming 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyegye Kwoochu 66%, Chunnjojo Heeming 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyegye Kwoochu - Chunnjojo Heeming 1:1

55e minuut.
Lo-Lin rent richting de bal. Kyu-Kwoo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lo-Lin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lo-Lin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kyung-Gui kopt de bal weg. Klungelig pakt Yang-Nan de bal. Dae-Kwong rent richting de bal. Dae-Kwong haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gyegye Kwoochu - Chunnjojo Heeming 1:2

68e minuut.
Kwoon-Song rent richting de bal. Kyu-Son onderschept slim de pass. Kyu-Son speelt de bal door. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap. Kwoon-Hyu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Dae-Kwong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dae-Kwong kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyu-Son de bal. Han-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Li haalt uit met een fantastische trap. Kyu-Kyung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyegye Kwoochu - Chunnjojo Heeming 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyegye Kwoochu 63%, Chunnjojo Heeming 37%.
Gyegye Kwoochu - Chunnjojo Heeming 1:3