Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL FTC Posipaky
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Veremeyev probeert de bal aan de voet te houden. Godulyan probeert naar een medespeler te passen. Voronin rent richting de bal. Muschinka onderschept slim de pass. Muschinka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Holovko probeert naar een medespeler te passen. Muschinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muschinka haalt uit met een fantastische trap. Pogrebnyak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchernyshenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL FTC - Posipaky 1:0

12e minuut.
Gavrilov is nu in balbezit. Holovko rent richting de bal. Holovko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muschinka de bal. Muschinka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kohanovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Lyutikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohanovskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kohanovskiy krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ferenchak geeft de bal voor. Kobzar kopt de bal weg. Muschinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Holovko bereikt de bal nog maar net als eerste. Holovko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vernidub is nu in balbezit. Gavryushov onderschept slim de pass. Gavryushov probeert naar een medespeler te passen. Kohanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohanovskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL FTC - Posipaky 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL FTC 47%, Posipaky 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL FTC - Posipaky 1:1

52e minuut.
Muschinka speelt de bal door. Ferenchak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sitnikov. Sitnikov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vernidub controleert de bal met de borst. Gavryushov speelt de bal door. Lyutikov heeft problemen om de bal te vangen. Kohanovskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Kohanovskiy draait met de bal, schiet en ... Zozulya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Voronin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prokhorov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Holovko probeert de bal aan de voet te houden. Gavryushov is nu in balbezit. Gavryushov speelt de bal door. Kohanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohanovskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL FTC - Posipaky 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL FTC 34%, Posipaky 66%.
REAL FTC - Posipaky 1:2