Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ypacarai KaliFC
La posibilidad Tactiek KaliQuiereCopa
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten excellent
formidable Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Bergamelli speelt de bal door. Jämtin geeft de bal voor. Holgard is nu in balbezit. Holgard draait met de bal, schiet en ... Mroziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ypacarai - KaliFC 0:1

14e minuut.
Jolay geeft een lange en hoge pass. Inworp. Escobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero geeft een lange en hoge pass. Iarmuratu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jolay probeert de bal met de borst te controleren. Jolay geeft een lange en hoge pass. Jämtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jämtin geeft een hoge lob. Cattebeke springt en kopt de bal. Mroziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ypacarai - KaliFC 0:2

28e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar speelt de bal door. Castiñeiras rent richting de bal. Castiñeiras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iarmuratu is nu in balbezit. Iarmuratu schiet op doel. Borri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ypacarai - KaliFC 1:2

31e minuut.
Jolay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jämtin de bal. Jämtin geeft een hoge lob. Cattebeke maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ypacarai - KaliFC 1:3

33e minuut.
Klungelig pakt Gerondino de bal. Gerondino geeft een hoge lob. Escobar met een sublieme pass. Ovelar is nu in balbezit. Ovelar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ypacarai 41%, KaliFC 59%.
Ypacarai - KaliFC 1:3

50e minuut.
Inworp. Bergamelli met een snelle inworp. Jämtin rent richting de bal. Jämtin geeft de bal voor. Holgard maakt een snoekduik en kopt de bal. Mroziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mroziński probeert naar een medespeler te passen. Ovelar is nu in balbezit. Ovelar probeert naar een medespeler te passen. Castiñeiras rent richting de bal. Castiñeiras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jämtin passt de bal zonder na te denken. Holgard is nu in balbezit. Cattebeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgard rent richting de bal. Holgard schiet op doel. Mroziński bokst de bal weg.

76e minuut.
Cattebeke kopt de bal weg. Daar is Berke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgard onderschept slim de pass. Holgard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gerondino is nu in balbezit. Gerondino geeft een hoge lob. Cattebeke kopt de bal weg. Holgard bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ypacarai 46%, KaliFC 54%.
Ypacarai - KaliFC 1:3