Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culebra F.C. 1º de Marzo FC
culebra style Tactiek 343 2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Metev rent richting de bal. Metev passt de bal zonder na te denken. Martz geeft een lange en hoge pass. Ettori rent richting de bal. Ettori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dunev rent richting de bal. Dunev probeert naar een medespeler te passen. Metev rent richting de bal. Metev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culebra F.C. - 1º de Marzo FC 1:0

17e minuut.
Conde geeft een hoge lob. Daar is Okoniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntylaakso is nu in balbezit. Mäntylaakso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Culebra F.C. - 1º de Marzo FC 1:1

24e minuut.
Martz speelt de bal door. Metev heeft problemen om de bal te vangen. Metev met een sublieme pass. Ettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettori haalt uit met een fantastische trap. Bieczyński bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Martz rent richting de bal. Martz geeft een lange en hoge pass. Ettori is nu in balbezit. Ettori draait met de bal, schiet en ... Bieczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culebra F.C. - 1º de Marzo FC 2:1

32e minuut.
Martz geeft een lange en hoge pass. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev speelt de bal door. Ettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettori schiet op doel. Bieczyński bokst de bal weg.

33e minuut.
Okoniewski kopt de bal weg. Ettori rent richting de bal. Corbu begaat een overtreding. Ettori wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Dunev rent richting de bal. Dunev geeft een lange en hoge pass. Möhlmann kopt de bal weg. Vantomme rent richting de bal. Vantomme draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Möhlmann rent richting de bal. Möhlmann passt de bal zonder na te denken. Inworp. Vantomme met de inworp. Dunev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Metev rent richting de bal. Metev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culebra F.C. - 1º de Marzo FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebra F.C. 39%, 1º de Marzo FC 61%.
Culebra F.C. - 1º de Marzo FC 3:1

47e minuut.
Klungelig pakt Armano de bal. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski met een sublieme pass. Ettori rent richting de bal. Ettori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Conde rent richting de bal. Okoniewski onderschept slim de pass. Okoniewski met een sublieme pass. Ettori is nu in balbezit. Ettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culebra F.C. - 1º de Marzo FC 4:1

51e minuut.
Ettori passt de bal in één keer door. Dunev is nu in balbezit. Dunev speelt de bal door. Ettori is nu in balbezit. Ettori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nośka passt de bal in één keer door. Mäntylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunev. Mäntylaakso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mäntylaakso kan niet meer verder spelen. Oross komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Okoniewski geeft een hoge lob. Metev is nu in balbezit. Metev passt de bal zonder na te denken. Dunev rent richting de bal. Dunev draait met de bal, schiet en ... Bieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culebra F.C. - 1º de Marzo FC 5:1

60e minuut.
Santagata geeft de bal voor. Daar is Okoniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoniewski probeert naar een medespeler te passen. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dunev is nu in balbezit. Daar is Dunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunev speelt de bal door. Ettori is nu in balbezit. Ettori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Corbu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dunev de bal onder controle te krijgen. Dunev passt de bal zonder na te denken. Ettori is nu in balbezit. Ettori haalt uit met een fantastische trap. Bieczyński bokst de bal weg.

83e minuut.
Bieczyński probeert naar een medespeler te passen. Nikházi kopt de bal weg. Santagata controleert de bal met de borst. Oross rent richting de bal. Oross draait met de bal, schiet en ... Lauznis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Warmuziński rent richting de bal. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Dunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunev geeft de bal voor. Metev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culebra F.C. 51%, 1º de Marzo FC 49%.
Culebra F.C. - 1º de Marzo FC 5:1