Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ypacarai DIABLOS
La posibilidad Tactiek extra 2i
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 58.9
uitstekend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


11e minuut.
Türktöre onderschept slim de pass. Türktöre geeft een lange en hoge pass. Bradu probeert de bal met de borst te controleren. Kupidura onderschept slim de pass. Kupidura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán passt de bal met de wreef. Zhenghong bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenghong geeft een hoge lob. Fariña springt en kopt de bal. Mroziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero geeft een lange en hoge pass. Castiñeiras rent richting de bal. Castiñeiras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ypacarai - DIABLOS 1:0

40e minuut.
Türktöre geeft de bal voor. Kupidura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cáceres. Cáceres krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Mena rent richting de bal. Mena speelt de bal door. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar geeft de bal voor. Castiñeiras krijgt zijn hoofd ertegen. Paggin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mena passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ovelar de bal. Ovelar passt de bal met de wreef. Mena geeft de bal voor. Castiñeiras krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ypacarai 36%, DIABLOS 64%.
Ypacarai - DIABLOS 1:0

55e minuut.
Czub verovert de bal door een tackle van achteren. Ovelar is nu in balbezit. Ovelar passt de bal in één keer door. Castiñeiras is nu in balbezit. Castiñeiras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cáceres geeft een hoge lob. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iarmuratu rent richting de bal. Iarmuratu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ypacarai - DIABLOS 2:0

69e minuut.
Michalos onderschept slim de pass. Michalos speelt de bal door. Klungelig pakt Zhenghong de bal. Zhenghong geeft een lange en hoge pass. Fariña springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ypacarai - DIABLOS 2:1

87e minuut.
Mena met een sublieme pass. Ovelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovelar probeert naar een medespeler te passen. Castiñeiras rent richting de bal. Castiñeiras draait met de bal, schiet en ... Paggin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Buitenspel voor Iarmuratu. Goede buitenspelval van de verdediging. Ardelean maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Millán kopt de bal weg. Daar is Kupidura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupidura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ypacarai 41%, DIABLOS 59%.
Ypacarai - DIABLOS 2:1