Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA TORRE chikitolines
ATC Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 16.8
redelijk Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Gherghe met een snelle inworp. Jenei met een sublieme pass. Pilav rent richting de bal. Pilav draait met de bal, schiet en ... Mendonca bokst de bal weg.

8e minuut.
Mendonca met een harde bal richting middenveld. Petri kopt de bal weg. Klungelig pakt Saccarello de bal. Kuranyi is nu in balbezit. Kuranyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Petri kopt de bal weg. Daar is Kuranyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krauch rent richting de bal. Kuranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Kuranyi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is McKinley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarenga is nu in balbezit. McKinley verovert de bal door een tackle van achteren. Pilav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilav schiet op doel. Mendonca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pilav is nu in balbezit. Pilav passt de bal met de wreef. Petri rent richting de bal. Petri geeft een lange en hoge pass. Pilav krijgt zijn hoofd ertegen. Mendonca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - chikitolines 1:0

16e minuut.
Arrua met een sublieme pass. Klungelig pakt Saccarello de bal. Kuranyi is nu in balbezit. Kuranyi draait met de bal, schiet en ... Mendonca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - chikitolines 2:0

26e minuut.
Pilav draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Saccarello de bal. Saccarello geeft de bal voor. Petri geeft een lange en hoge pass. Kuranyi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jenei passt de bal met de wreef. McKinley rent richting de bal. Alvarenga onderschept slim de pass. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe schiet op doel. Mendonca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

31e minuut.
Piatti is nu in balbezit. Petri onderschept slim de pass. Petri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pilav de bal. Pilav draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Saccarello geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kuranyi de bal. Kuranyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA TORRE 14%, chikitolines 86%.
LA TORRE - chikitolines 2:0

47e minuut.
Alvarenga geeft de bal voor. Gherghe probeert de bal aan de voet te houden. Arrua is nu in balbezit. McKinley onderschept slim de pass. McKinley draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Pilav de bal. McKinley rent richting de bal. McKinley geeft de bal voor. Gherghe rent richting de bal. Gherghe passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - chikitolines 3:0

60e minuut.
Gherghe passt de bal zonder na te denken. Hermann heeft problemen om de bal te vangen. Kuranyi probeert naar een medespeler te passen. Pilav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilav haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Petri met een snelle inworp. Jenei heeft problemen om de bal te vangen. Bertoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertoni krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Krauch passt de bal met de wreef. Jenei is nu in balbezit. Jenei passt de bal met de wreef. McKinley is nu in balbezit. McKinley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Collinet trapt de bal weg. Petri speelt de bal door. Lovera heeft problemen om de bal te vangen. McKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinley haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - chikitolines 4:0

83e minuut.
McKinley geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lovera de bal onder controle te krijgen. Pilav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilav draait met de bal, schiet en ... Mendonca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kuranyi heeft problemen om de bal te vangen. Kuranyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gherghe met een sublieme pass. Saccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilav rent richting de bal. Pilav schiet op doel. Mendonca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jenei is nu in balbezit. Jenei passt de bal zonder na te denken. McKinley rent richting de bal. McKinley schiet op doel. Saccarello probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alvarenga kopt de bal weg. Inworp. Gherghe met de inworp. McKinley probeert de bal met de borst te controleren. McKinley schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - chikitolines 5:0

90e minuut.
McKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinley geeft een hoge lob. Petri is nu in balbezit. Petri geeft een lange en hoge pass. Pilav maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA TORRE - chikitolines 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA TORRE 13%, chikitolines 87%.
LA TORRE - chikitolines 6:0