Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franja Negra FC bitsone
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 21
excellent Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Campos Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi onderschept slim de pass. Delorenzi passt de bal zonder na te denken. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leguizamón trapt de bal weg. Gamarra kopt de bal weg. Daar is Alfonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lefebvre de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alfonso neemt de hoekschop. Daar is Delorenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Monzón passt de bal met de wreef. Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso met een sublieme pass. Klungelig pakt Delorenzi de bal. Delorenzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - bitsone 1:0

5e minuut.
Da Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovando is nu in balbezit. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - bitsone 2:0

14e minuut.
Kanonikoff geeft een hoge lob. kopt de bal weg. Ovando kan de bal niet met de borst controleren. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Monzón rent richting de bal. Monzón geeft een lange en hoge pass. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Monzón passt de bal zonder na te denken. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Delorenzi de bal. Delorenzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Morra is nu in balbezit. Monzón rent richting de bal. Monzón met een sublieme pass. Alfonso rent richting de bal. Alfonso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso geeft de bal voor. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Monzón probeert naar een medespeler te passen. Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Delorenzi de bal. Delorenzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Leguizamón trapt de bal weg. Gamarra kopt de bal weg. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - bitsone 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franja Negra FC 38%, bitsone 62%.
Franja Negra FC - bitsone 3:0

46e minuut.
Alfonso is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lefebvre is nu in balbezit. Lefebvre geeft een lange en hoge pass. Solís kopt de bal weg. is nu in balbezit. geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
verovert de bal door een tackle van achteren. met een sublieme pass. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lefebvre de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Alfonso onderschept slim de pass. Alfonso geeft een lange en hoge pass. Leguizamón probeert wanhopig de bal te grijpen. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - bitsone 4:0

66e minuut.
met een sublieme pass. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi passt de bal met de wreef. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Alfonso passt de bal zonder na te denken. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi passt de bal in één keer door. Alfonso rent richting de bal. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. Leguizamón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Da Rosa is nu in balbezit. Delorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Delorenzi probeert naar een medespeler te passen. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
rent richting de bal. geeft de bal voor. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. Leguizamón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Franja Negra FC - bitsone 5:0

86e minuut.
Loyola is nu in balbezit. rent richting de bal. speelt de bal door. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franja Negra FC 27%, bitsone 73%.
Franja Negra FC - bitsone 5:0