Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wigeta Sport Colombia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Quiñonez onderschept slim de pass. Heisecke onderschept slim de pass. Heisecke met een sublieme pass. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Cuenca verovert de bal door een tackle van achteren. Uliambre is nu in balbezit. Uliambre passt de bal zonder na te denken. Tellez is nu in balbezit. Tellez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wigeta - Sport Colombia 1:0

40e minuut.
Tellez is nu in balbezit. Cuenca onderschept slim de pass. Cuenca passt de bal zonder na te denken. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ... Delorenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Ortuzar rent richting de bal. Heisecke begaat een overtreding. Heisecke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wigeta 57%, Sport Colombia 43%.
wigeta - Sport Colombia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wigeta 36%, Sport Colombia 64%.
wigeta - Sport Colombia 1:0