Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
v.d.f. Osa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bendlin speelt de bal door. Vysokolán is nu in balbezit. Vysokolán probeert naar een medespeler te passen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
v.d.f. - Osa 0:1

29e minuut.
Yaluk rent richting de bal. Vysokolán is nu in balbezit. Vysokolán passt de bal met de wreef. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zapattini met een snelle inworp. Cardozo rent richting de bal. Cardozo speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cabral passt de bal met de wreef. Zapattini is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Yaluff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
v.d.f. - Osa 0:2

38e minuut.
Vysokolán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabral is nu in balbezit. Cabral geeft een hoge lob. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vysokolán is nu in balbezit. Vysokolán passt de bal zonder na te denken. Cabral heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 70%, Osa 30%.
v.d.f. - Osa 0:2

55e minuut.
Muñiz onderschept slim de pass. Mereles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereles geeft een hoge lob. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz schiet op doel. Rieder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Escauriza rent richting de bal. Martinesi is nu in balbezit. Escauriza begaat een overtreding. Escauriza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: v.d.f. 54%, Osa 46%.
v.d.f. - Osa 0:2