Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
General Caballero Man Ser
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Rios rent richting de bal. Bordón is nu in balbezit. Bordón passt de bal zonder na te denken. Monges rent richting de bal. Monges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vargas Peña speelt de bal door. Monges rent richting de bal. Monges passt de bal zonder na te denken. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vargas Peña onderschept slim de pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña onderschept slim de pass. Vargas Peña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Denis speelt de bal door. Colmán rent richting de bal. Araujo onderschept slim de pass. Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zaracho met een sublieme pass. Araujo met een sublieme pass. Sanabria met een sublieme pass. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - Man Ser 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 55%, Man Ser 45%.
General Caballero - Man Ser 0:1

65e minuut.
Denis verovert de bal door een tackle van achteren. Denis probeert naar een medespeler te passen. Bordón is nu in balbezit. Bordón geeft de bal voor. Colmán maakt een snoekduik en kopt de bal. Da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
General Caballero - Man Ser 1:1

73e minuut.
Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanabria rent richting de bal. Sanabria passt de bal zonder na te denken. Daar is Monges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
General Caballero - Man Ser 1:2

87e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa passt de bal zonder na te denken. Paredes is nu in balbezit. Vargas Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
General Caballero - Man Ser 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: General Caballero 51%, Man Ser 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
General Caballero - Man Ser 2:2