Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vergara 420 v.d.f.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Plá met de inworp. Ruiz rent richting de bal. Ruiz geeft een lange en hoge pass. Irala is nu in balbezit. Irala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Heyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaluk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Centurión geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albospino met een snelle inworp. Viveros heeft problemen om de bal te vangen. Viveros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergara 420 - v.d.f. 0:1

39e minuut.
Viveros onderschept slim de pass. Viveros passt de bal met de wreef. Albospino rent richting de bal. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz haalt uit met een fantastische trap. Rodriguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Heyn passt de bal met de wreef. Centurión probeert naar een medespeler te passen. Ferrario rent richting de bal. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergara 420 57%, v.d.f. 43%.
Vergara 420 - v.d.f. 0:1

58e minuut.
Alcaraz met de inworp. Doldán rent richting de bal. Doldán passt de bal met de wreef. Martinesi is nu in balbezit. Martinesi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Heyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrario is nu in balbezit. Heyn is nu in balbezit. Samaniego verovert de bal door een tackle van achteren. Samaniego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Plá speelt de bal door. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roux bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz schiet op doel. Rodriguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergara 420 53%, v.d.f. 47%.
Vergara 420 - v.d.f. 0:1