Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vergara 420 Osa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. Irala is nu in balbezit. Irala speelt de bal door. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ferreiro passt de bal in één keer door. Barreto met een sublieme pass. Samaniego bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala is nu in balbezit. Irala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral met een sublieme pass. Galarza is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergara 420 - Osa 0:1

32e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral onderschept slim de pass. Cabral passt de bal zonder na te denken. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zapattini probeert naar een medespeler te passen. Centurión is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilar. Aguilar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergara 420 51%, Osa 49%.
Vergara 420 - Osa 0:1

55e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto passt de bal met de wreef. Irala heeft problemen om de bal te vangen. Irala draait met de bal, schiet en ... Rieder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vergara 420 - Osa 1:1

63e minuut.
Samaniego onderschept slim de pass. Samaniego speelt de bal door. Daar is Zapattini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irala rent richting de bal. Irala haalt uit met een fantastische trap. Rieder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Galarza de bal. Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal met de wreef. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodriguez bokst de bal weg.

69e minuut.
Samaniego speelt de bal door. Cabral rent richting de bal. Ferreiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferreiro krijgt een gele kaart. Cabral roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cabral kan niet meer verder spelen. Salcedo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Plá onderschept slim de pass. Plá passt de bal zonder na te denken. Irala bereikt de bal nog maar net als eerste. Samaniego is nu in balbezit. Samaniego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vergara 420 - Osa 2:1

83e minuut.
Zapattini geeft een hoge lob. Roux is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vergara 420 - Osa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vergara 420 51%, Osa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vergara 420 - Osa 2:2