Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Ser Osa
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo met een sublieme pass. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft een lange en hoge pass. Daar is Paniagua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monges bereikt de bal nog maar net als eerste. Monges draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zapattini speelt de bal door. Vysokolán is nu in balbezit. Lugo begaat een overtreding. Lugo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Cardozo passt de bal zonder na te denken. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Monges is nu in balbezit. Monges draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mereles de bal onder controle te krijgen. Sanabria rent richting de bal. Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Paniagua geeft een hoge lob. Vysokolán kopt de bal weg. Klungelig pakt Leoz de bal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mereles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugo met een snelle inworp. Sanabria rent richting de bal. Sanabria geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Osa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 47%, Osa 53%.
Man Ser - Osa 1:0

52e minuut.
Barrientos kopt de bal weg. Bendlin is nu in balbezit. Bendlin passt de bal met de wreef. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man Ser - Osa 1:1

57e minuut.
Zapattini heeft problemen om de bal te vangen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo passt de bal met de wreef. Sanabria rent richting de bal. Sanabria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Osa 2:1

58e minuut.
Zapattini speelt de bal door. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria passt de bal met de wreef. Monges rent richting de bal. Monges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Osa 3:1

77e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vysokolán verovert de bal door een tackle van achteren. Vysokolán met een sublieme pass. Klungelig pakt Zapattini de bal. Zapattini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bendlin probeert de bal met de borst te controleren. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria passt de bal zonder na te denken. Monges is nu in balbezit. Monges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Osa 4:1

82e minuut.
Bendlin is nu in balbezit. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria passt de bal zonder na te denken. Monges rent richting de bal. Monges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Ser - Osa 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Ser 51%, Osa 49%.
Man Ser - Osa 5:1