Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juan marcelo mieres blatter benja equipo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Parodi rent richting de bal. Krauer onderschept slim de pass. Krauer passt de bal zonder na te denken. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Careaga rent richting de bal. Careaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azucas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
juan marcelo mieres blatter - benja equipo 1:0

7e minuut.
Fleytas bereikt de bal nog maar net als eerste. Escauriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escauriza passt de bal in één keer door. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan marcelo mieres blatter - benja equipo 2:0

10e minuut.
Fleytas rent richting de bal. Báez verovert de bal door een tackle van achteren. Báez met een sublieme pass. Parodi is nu in balbezit. Parodi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Carrizosa onderschept slim de pass. Carrizosa speelt de bal door. Báez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parodi de bal. Parodi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Fleytas passt de bal in één keer door. Escauriza heeft problemen om de bal te vangen. Escauriza speelt de bal door. Parodi is nu in balbezit. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Lemos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Azucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Azucas geeft een hoge lob. Báez kopt de bal weg. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Carvallo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Díaz met een snelle inworp. Escauriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escauriza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zotti probeert naar een medespeler te passen. Krauer heeft problemen om de bal te vangen. Krauer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alfonso de bal. Alfonso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan marcelo mieres blatter 38%, benja equipo 62%.
juan marcelo mieres blatter - benja equipo 2:0

46e minuut.
Alfonso met een sublieme pass. Krauer is nu in balbezit. Krauer passt de bal zonder na te denken. Salinas is nu in balbezit. Salinas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Carrizosa geeft een lange en hoge pass. Alfonso is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Villagra ... Strafschop! Villagra krijgt een gele kaart. Alfonso raakt geblesseerd tijdens het duel. Alfonso neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Machuca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juan marcelo mieres blatter - benja equipo 2:1

79e minuut.
Jazmin verovert de bal door een tackle van achteren. Jazmin probeert naar een medespeler te passen. Mersan heeft problemen om de bal te vangen. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan marcelo mieres blatter 52%, benja equipo 48%.
juan marcelo mieres blatter - benja equipo 2:1