Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. BENJAMIN Porvenir FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Inworp. Speratti met de inworp. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Cardozo de bal. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli passt de bal zonder na te denken. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Zelaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BENJAMIN - Porvenir FC 1:0

31e minuut.
Rios is nu in balbezit. Rios speelt de bal door. Montiel rent richting de bal. Montiel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fadlala de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Seiferheld schiet op doel. Cristaldo kopt de bal weg. Klungelig pakt Manzoni de bal. Pistilli rent richting de bal. Pistilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BENJAMIN 53%, Porvenir FC 47%.
F.C. BENJAMIN - Porvenir FC 1:0

55e minuut.
Cristaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga passt de bal met de wreef. Daar is Pistilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Carrizosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Pistilli de bal. Pistilli probeert naar een medespeler te passen. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BENJAMIN - Porvenir FC 2:0

63e minuut.
Erico rent richting de bal. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rios wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Invernizzi trapt de bal weg van het doel. Pistilli kopt de bal weg. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga rent richting de bal. Gorostiaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BENJAMIN - Porvenir FC 3:0

76e minuut.
Yaluk geeft een lange en hoge pass. Speratti probeert de bal aan de voet te houden. Bonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistilli onderschept slim de pass. Pistilli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Isasi trapt de bal weg van het doel. Manzoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Cristaldo de bal. Pistilli is nu in balbezit. Pistilli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BENJAMIN 34%, Porvenir FC 66%.
F.C. BENJAMIN - Porvenir FC 3:0