Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhony cercado gueva razas paraguayas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Abente met een harde bal richting middenveld. Galaverna kopt de bal weg. Klungelig pakt Leoz de bal. Miño rent richting de bal. Miño haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Volpe zal de hoekschop nemen. Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Peña haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Erico rent richting de bal. Galaverna verovert de bal door een tackle van achteren. Galaverna speelt de bal door. Mendonca is nu in balbezit. Mendonca schiet op doel. Abente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Michelagnoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volpe met een snelle inworp. Miño rent richting de bal. Miño geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Doeltrap. Paniagua met een harde bal richting middenveld. Leoz kopt de bal weg. Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhony cercado gueva 58%, razas paraguayas 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhony cercado gueva - razas paraguayas 0:0

67e minuut.
Azuaga rent richting de bal. Paciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Azuaga onderschept slim de pass. Azuaga draait met de bal, schiet en ... Paniagua probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cristaldo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jhony cercado gueva - razas paraguayas 1:0

69e minuut.
Mendonca rent richting de bal. Miño is nu in balbezit. Mendonca is nu in balbezit. Miño rent richting de bal. Miño draait met de bal, schiet en ... Abente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jhony cercado gueva - razas paraguayas 1:1

83e minuut.
Nissen onderschept slim de pass. Nissen passt de bal zonder na te denken. Azuaga probeert naar een medespeler te passen. Erico rent richting de bal. Erico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Miño rent richting de bal. Leoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miño. Miño krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhony cercado gueva 34%, razas paraguayas 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhony cercado gueva - razas paraguayas 1:1