Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. BENJAMIN jhony cercado gueva
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Seiferheld met een sublieme pass. Erico heeft problemen om de bal te vangen. Azuaga maakt een afschuwelijke overtreding. Erico raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

5e minuut.
Thomen rent richting de bal. Thomen geeft de bal voor. Azuaga rent richting de bal. Erico rent richting de bal. Erico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BENJAMIN - jhony cercado gueva 0:1

8e minuut.
Manzoni is nu in balbezit. Erico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manzoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manzoni met een snel genomen vrije trap. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pistilli heeft problemen om de bal te vangen. Bonet verovert de bal door een tackle van achteren. Seiferheld onderschept slim de pass. Seiferheld schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thomen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Erico bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico speelt de bal door. Azuaga rent richting de bal. Azuaga draait met de bal, schiet en ... Fadlala probeert de bal aan de voet te houden. Invernizzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BENJAMIN - jhony cercado gueva 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BENJAMIN 50%, jhony cercado gueva 50%.
F.C. BENJAMIN - jhony cercado gueva 0:2

54e minuut.
Bonet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Achucarro komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Manzoni is nu in balbezit. Achucarro begaat een overtreding. Manzoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manzoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Leguizamón met een sublieme pass. Azuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Erico rent richting de bal. Azuaga is nu in balbezit. Azuaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Michelagnoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nissen met een sublieme pass. Fadlala rent richting de bal. Azuaga onderschept slim de pass. Azuaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Thomen heeft problemen om de bal te vangen. Gorostiaga rent richting de bal. Gorostiaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BENJAMIN 49%, jhony cercado gueva 51%.
F.C. BENJAMIN - jhony cercado gueva 0:2