Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porvenir FC razas paraguayas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Galaverna speelt de bal door. Barrios speelt de bal door. Volpe rent richting de bal. Volpe geeft een hoge lob. Daar is Cristaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vargas Peña neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Vargas Peña met de inworp. Miño rent richting de bal. Bonet begaat een overtreding. Bonet krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cristaldo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vargas Peña met de inworp. Miño rent richting de bal. Miño geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bonet passt de bal met de wreef. Van Humbeeck heeft problemen om de bal te vangen. Rios verovert de bal door een tackle van achteren. Rios schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cristaldo de bal onder controle te krijgen. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Montiel is nu in balbezit. Paciello rent richting de bal. Montiel onderschept slim de pass. Montiel haalt uit met een fantastische trap. Paniagua bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvenir FC 62%, razas paraguayas 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porvenir FC - razas paraguayas 0:0

76e minuut.
Galaverna rent richting de bal. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo probeert naar een medespeler te passen. Montiel rent richting de bal. Montiel schiet op doel. Paniagua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Scappini bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappini geeft de bal voor. Klungelig pakt Barrios de bal. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porvenir FC - razas paraguayas 1:0

87e minuut.
Miño passt de bal zonder na te denken. Speratti is nu in balbezit. Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft een hoge lob. Montiel krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvenir FC 50%, razas paraguayas 50%.
Porvenir FC - razas paraguayas 1:0