Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia el original union central
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe met een sublieme pass. Saldívar probeert naar een medespeler te passen. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego draait met de bal, schiet en ... Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Barchini met de inworp. Saldívar rent richting de bal. Ruiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ruiz krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Iturbe probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto probeert naar een medespeler te passen. Rieder is nu in balbezit. Rieder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ruiz passt de bal zonder na te denken. Iturbe speelt de bal door. Frutos heeft problemen om de bal te vangen. Altieri is nu in balbezit. Altieri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sosa geeft de bal voor. Frutos heeft problemen om de bal te vangen. Frutos passt de bal in één keer door. Saldívar rent richting de bal. Saldívar haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva geeft een hoge lob. Daar is Orrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldívar is nu in balbezit. Saldívar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia el original 43%, union central 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olimpia el original - union central 0:0

52e minuut.
Invernizzi speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutos onderschept slim de pass. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Otazú met de inworp. Klungelig pakt Soto de bal. Saldívar speelt de bal door. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Otazú kopt de bal weg. Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soto rent richting de bal. Orrego verovert de bal door een tackle van achteren. Orrego haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Rieder is nu in balbezit. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla passt de bal in één keer door. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ramos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia el original - union central 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia el original 49%, union central 51%.
olimpia el original - union central 1:0