Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
union central olimpia el original
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Frutos rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto passt de bal in één keer door. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder draait met de bal, schiet en ... Pacheco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bobadilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Otazú bereikt de bal nog maar net als eerste. Otazú met een sublieme pass. Saldívar met een sublieme pass. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barchini met de inworp. Altieri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frutos. Altieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Altieri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - olimpia el original 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 45%, olimpia el original 55%.
union central - olimpia el original 1:0

49e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Ruiz geeft de bal voor. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rieder verovert de bal door een tackle van achteren. Rieder draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
union central - olimpia el original 2:0

51e minuut.
Iturbe speelt de bal door. Saldívar rent richting de bal. Saldívar probeert naar een medespeler te passen. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Otazú rent richting de bal. Otazú passt de bal in één keer door. Rieder rent richting de bal. Rieder draait met de bal, schiet en ... Pacheco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Irrazabal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sapena met een snelle inworp. Saldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldívar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Iturbe geeft een lange en hoge pass. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego draait met de bal, schiet en ... Ramos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Sapena met de inworp. Saldívar geeft een lange en hoge pass. Orrego rent richting de bal. Orrego schiet op doel. Ramos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
union central - olimpia el original 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: union central 37%, olimpia el original 63%.
union central - olimpia el original 2:1